Our Recent Posts

Tags

Er zijn nog geen tags.

First Blog

Ik houd van verhalen vertellen. In verschillende vormen. Verhalen kun je vertellen met woorden. Met je lijf, met je blik, met je kleding en met beelden. Op deze plek wil ik mijn ervaringen delen. Die van op het podium, van naast het podium en de voorbereiding naar dat podium toe. Of het podium zich nu voor een publiek bevindt, tussen het publiek, op een festival of op straat...

Mijn grootste passies, dans en theater lijken zich steeds meer te verweven. Belly dance bij uitstek leent zich om je publiek op te blijven zoeken, en straattheater leent zich bij uitstek als een plek om beweging te verweven met contact. Beide vraagt om toewijding. Naar jezelf, door training, reflectie en ruimte om te mogen creëren. Maar ook naar publiek, zij mogen een verhalen voelen, en verdienen daarin (momenten) van volledige aandacht. Een blik, een knipoog of een knuffel. Kinderen die de magie beleven en volwassenen die hun eigen ervaringen en emoties projecteren op wat je vertelt. Zij zijn een van de redenen om überhaupt een verhaal te willen vertellen, om die weg naar een podium af te leggen.

Het mogen vertellen van een verhaal aan anderen is een van de mooiste dingen die ik kan en mag doen en in deze wereld neem ik je graag mee, kom je mee kijken?


Contact

06 48119728

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

©2018 by Joliette. Proudly created with Wix.com