Our Recent Posts

Tags

Er zijn nog geen tags.

Wie is Joliette

Joliette is mijn creatieve hoek, waar je kunt vinden wat ik doe, waar ik dat doe en hoe we met elkaar in contact kunnen komen. Joliette is mijn eigen vrije geest, die danst, choreografeert, houdt van Poi en hoepels en vooral houdt van in de huid kruipen van een ander personage. Als klein meisje wilde ik altijd al ballerina worden, naar de sierlijke bewegingen in Het Zwanenmeer en de notenkraker. Dit heeft mij geleid tot een mix van klassiek ballet, jazz en tapdans tot buikdansen. Waarbij in in het laatste mijn ei echt kwijt kan. Buikdans heb ik mij eigen kunnen maken middels het Suhaila Salimpour format, de grondlegger van moderne buikdans. Door deze diverse training heb ik een sterke techniek en opbouw. Dit combineer ik in mijn eigen dans graag met modern. In de afgelopen jaren heb ik de kans gegrepen mijzelf hier meer en meer in te ontwikkelen middels intensives bij onder andere Rachel Brice en Kami Liddl, Sharon Kihara, Tjarda van Straten, Alexis Southall, Eliana Hoffman, Lotte Dekkers, Uri Euginio en Esther Nederpelt Lazeron.

De veelzijdigheid van de dans spreekt mij aan, het kunnen vertellen van een verhaal zonder woorden. Vrije interpretatie voor iedereen die naar dans kijkt.

Na een aantal jaar al dansend optreden op festivals, wat meer een hobby was dan echt een serieus plan, ben ik jaren geleden bij per ongeluk het vak van straat artiest ingerold. Inmiddels heb ik als freelancer jarenlange ervaring met het optreden bij grote festivals in binnen en buitenland. Denk hierbij aan plekken als Dominater, Hype-o-dream, Extrema Outdoor in Nederland en België, Living statues festival in Espinho, Castlefest, Art Carnivale, en verschillende Light walks en Fjoertoers. Freelance in te huren als straat artiest, skills: poi, waaiers, Vuur, Hoepels, acteren, interactieve acts, levend standbeeld en uiteraard dans acts.


Contact

06 48119728

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

©2018 by Joliette. Proudly created with Wix.com